Baba mama párna - Kismama vélemények a Pocifix-ről

Pocifix vásárlói visszajelzések

„Kedves Erika, köszönöm szépen megkeresését :) Nagyon elégedett vagyok a párnával, szeretem (és a pocakom is). Az elején kicsi puhának tartottam, de így, hogy növekszem, rájöttem hogy kényelmesebb egy puha párna, mint egy keményebb. Szóval szeretem nagyon. Örülök, hogy megvásároltam. Köszönöm szépen és további szép napot:”

Szilágyi Tímea, Budapest

 

Kedves Erika! Kislányom 7 hónapos, 2 hónapja használjuk a párnát, nagyon elégedettek vagyunk, mozgása rengeteget fejlődött, hason kúszik, 20 percig képes egyedül megülni, próbálja magát felhúzni álló helyzetbe, a párnát most pihenésre, játékra használja. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Üdvözlettel:
Erdélyiné Fekete Erika

 

Tisztelt Cím! Nagyon elégedett vagyok a párnával. Minden nap használjuk. Kislányunk, aki 5 hónapos lesz, nem tartotta magát hason, mindig hátracsapta a kezeit, a párna használata óta teljesen megszűnt ez a probléma. Üdvözlettel:
Hollósi Judit

kismamapárna

 

Nagyon meg vagyok elégedve a párnával. Sokféleképpen tudtam és tudom használni a mai napig. Várandósságom alatt jól tudtam aludni neki köszönhetően. Amikor a kisfiam megszületett, fekve szoptatásnál a hátához tettem, azzal támasztottam meg. Mivel a cumisüveget nem fogadja el, tápszert, és tejpépet is úgy kapott kanállal, hogy ezt a párnát tettem a feje alá. A kihúzott kanapé és a járóka közötti pici résbe szoktam újabban betenni, hogy ha hasonfekvésből eldől a kanapén, akkor ne verje be a fejét a járóka rácsába. Játszani is szeret ezzel a könnyű párnával. Megfogja hanyatt fekve a lábával emelgeti, és sikongat közben. Örülök, hogy megvettem. Üdvözlettel:
Nagy Enikő


Kedves Erika! Köszönöm érdeklődő levelét! A párnával nagyon meg vagyunk elégedve! A kislányom koraszülöttként érkezett, és sajnos nyaki hypotóniával szenved! A gyógytornász aki jár hozzá szeret a gyerekkel, és a párnával együtt dolgozni! Ajánlotta más szülőknek is! Mi csak jót tudunk mondani a termékről!
Hegyesi Nikolette

 

 

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését! A párnát a refluxos babánknak rendeltük és meg vagyunk vele elégedve. Ha a párnán altatjuk jóval kevesebb tejet bukik vissza és így jobban tud aludni is. Remélem nem okozunk gondot a kis gerincének, hogy így altatjuk!
Üdvözlettel!
Hámori Anita, Aszód

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Először is elnézést, hogy  csak most jelzek vissza (a gyerekkel kórházban voltunk), időben megérkezett a párna. Azóta lelkesen használom és örömmel jelentem én is a frissen üdén kelő kismamák közé tartozom :) Egy baja van nem elég belőle egy mert amikor fordulok azt is át kell tenni. (már elgondolkodtam, hogy veszek még egyet, amit a hátam mögé teszek, és csak fordulni kell :)) A viccet félretéve nagyon örülök a terméknek és nagyon hálás vagyok érte!

Egy dolgot jeleznék, sajnos teljesen véletlenül találtam a termékre. Méltatlanul nincs hirdetve. Nem tudom csak az én bénaságom-e de még a Facebookon sem találtam meg Önöket. Ez persze nem szemrehányás csak egy észrevétel, mert szerintem annyira jó ez a párna, hogy minden kismamának kéne ilyen! További sok sikert és elégedett kismamákat kívánok Önöknek!
Kelemen-Szebeny Olga, Dunaharaszti

 

Tisztelt Kocsis L. Erika! A párnával minden szempontból elégedett vagyok. Köszönettel:
Kámánné dr. Tóth Anita Fanni, Budapest

 

7 hónapos most a kislányom, aki szájpadhasadékkal született.  Az ilyen babáknál fokozottan kell figyelni, hogyha buknak, akkor a tej az orrukon is visszajön, és ez háton fekve könnyen légútelzáródást, esetleg fulladást is okozhat. Az én kislányom ráadásul refluxos is, úgyhogy elég gyakran bukik. Ez háton fekve gyakran okozott problémát az elején, úgyhogy mi mindig hason fekve altattuk. De napközben mégis csak kell lennie néha háton, mert ez fontos a mozgásfejlődéséhez, meg kiváncsi a világra is. Ilyen alkalmakkor használjuk a Pocifix párnát, ami nekünk rettenetesen bevált. Még terhesen, kb. 5 hónaposan vettem, amikor már megnőtt a hasam. Onnantól kezdve minden éjjel azzal aludtam. Később pedig, ahogy hazajöttünk a kórházból, rájöttem, hogy ez a párna tökéletes refluxos babáknak. Rendeltem még párat, és mindenhol ezt használtuk, a pelenkázón, a kiságyban, sőt, egy keskeny változatot még a babakocsi fekvős részébe is rendeltem, hogy háton fekve is tudjam sétáltatni a gyerekemet. Szerintem ez a párna szuper jó refluxos, és pláne szájpadhasadékos gyerekeknek. Még mindig használjuk őket, sőt, néha az 5 éves kisfiam is elkéri, mert szeret azon aludni - ő rendes párnának használja. Nagyon praktikus a levehető huzat, és jó, hogy megtartja a formáját hónapok után is. Üdvözlettel:

Koródi Krisztina, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen érdeklődését! Nagyon meg vagyunk elégedve a Pocifix párnával. Kisfiam részére vásároltam még anno 3 hónapos korában, mivel nem szeretett hason feküdni. A párna használatával azonban jelentősen javult a kedv és ma már örömmel játszik hason is. Továbbá még egy dologra használjuk: kisfiam sajnos refluxos, szinte minden evés után bukik valamennyit. Etetések után mindig ráfektetem a Pocifix párnára, így a tej jobban benne marad a gyomrában és a bukott tej mennyisége is csökkent.

Mi nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel. Bárkinek szívesen ajánlom! :) Üdvözlettel,
Bereczki Rita, Budapest

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen érdeklődésüket, nagyon meg vagyok elégedve a kismama párnával, sokkalta kényelmesebben alszok esténként, mivel tartja a hasamat.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Nagyon örülök neki, hogy megvásároltam!
Nagy Katalin, Hatvan

kismamapárna

 

Kedves Erika! Nagyon szeretem a párnát. Mivel sajnos már 5 hete fekvésre vagyok ítélve így szinte mondhatom, hogy éjjel-nappal használom. További töretlen sikert kíván:
Zentai Bernadett, Székesfehérvár

 

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését....
Igen teljes mértékben meg vagyok elégedve a párnával, nagyon szeretem, és minden este használom, mivel sokkal kényelmesebben tudok feküdni, pihenni. Tényleg sokkal kellemesebbé teszi a  nehézkes alvást a terhesség ideje alatt! Én személy szerint örülök, hogy rábukkantam, és hogy ilyen gyorsan ki is szállították! :) Köszönettel
Naszvadiné Norbertné, Monor

 

Kedves Erika! Köszönöm az érdeklődést, nagyon bevált a termék, gyakorlatilag nélkülözhetetlen az alvás során, megkönnyebbülés, hogy nem kell elalvás előtt azon gondolkodni, hogy a különböző párnákat hogyan helyezzem a hasam alá - amik aztán úgyis összegyűrődnek….
Másnak is feltétlenül ajánlanám a terméket! Üdvözlettel,
Tamás Éva, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Igen köszönöm, nagyon meg vagyok elégedve a párnával. A kisfiam 2 éves, és mióta megvan a párna csak azon hajlandó aludni. Nekem külön tetszik a huzat puhasága, és finomsága. Köszönöm érdeklődésüket! Tisztelettel:
Szenczi Éva, Nagyszénás

 

Kedves Erika, nagyon szépen köszönöm a kérdését, igen, nagyon sokat segít most még csak az alvásnál. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:
Asztalosné Hamar Tímea, Kerepes


Nagyon elégedett vagyok a Pocifix kispárnával, sokat segít a babának  a hasonfekvés során. Kényelmes, ajánlom mindenkinek!!!
Ferencz Ildikó, Budapest

 

Kedves Erika! Nagyon elégedett vagyok a termékkel, minden este a párnájukkal alszom.
Köszönöm kedves érdeklődését.Üdvözlettel,
Bozsik Yvette, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Köszönöm kedves érdeklődését. Alváshoz, fekvéshez használom a párnát kb. a 18. hét óta, de már nagyon várom, hogy Kisbabánk is használhassa. Nagyon jól alá tudom támasztani vele a pocakomat, egyre jobban érzem, ahogy leveszi az (ÉDES:-)) terhet rólam. A párnával meg vagyok elégedve, és valószínűleg az idő előrehaladtával már képtelen leszek létezni nélküle. Köszönettel és üdvözlettel:
Nagy-Szűcs Rita, Székesfehérvár

 

 

Tisztelt Kocsis L. Erika! Igen nagyon elégedett vagyok a  párnával. Azt bánom, hogy nem kettőt vettem egyet a bal,es egyet a jobb oldalamra. Az édesanyám intézte és a férjem hozta ki nekem Kaliforniába. Miért otthonról? Azért mert itt nem ügyelnek arra, hogy "non toxic"- us legyen az anyag amiből készítik. Nagy segítség az alvásban, 19.-ik hétben vagyok és bizony nagyon kényelmessé teszi az éjszakai pihenést. Innentől kezdve csak még nagyobb segítség lesz. Üdvözlettel és köszönettel!
Hódi Ágota, Szeged

 

Kedves Erika! Minden nap használom a Pocifix párnát, alvásnál már nélkülözhetetlen. Először kicsit laposnak találtam, de a használat során bebizonyosodott, hogy pont jó a mérete, ott támasztja meg a hasam, ahol szükséges. Köszönöm! Üdvözlettel:
Juhász Viktória, Budapest

kismamapárna

 

Kedves Erika! Köszönjük az érdeklődést. A párnát párom aktívan használja, és nagyon elégedett vele. Lévén, hogy ikreket várunk, így az átlagnál nagyobb a pocak, ezért nagyon jól jön egy kis oldaltámasz. Nyugodtabban is alszik vele. Üdvözlettel:
Kelemen Tamás, Budapest

 

Kedves Erika! Logisztikai okokból a párnát két napja vettem csak át, így két éjszaka tapasztalata áll mindössze mögöttem. A párna tényleg kényelmesebbé tette az oldalt fekvésben történő alvást a 7,5 hónapos méretű pocakommal. Sokkal jobb a párnával aludni, mint anélkül. Elégedett vagyok, örülök, hogy van a párna. :-)
Tótpál Eszter, Budapest

 

 

Kedves Erika! Kislányomnak nyaki hipotóniája van (már gyógyul) és általában is az egész testén. Azt mondják a születésekor lehetett valami kis oxigénhiány. Olyan tornagyakorlatokat kell csinálnunk, ami fejleszti az izmait, tehát amivel saját maga mozgatja a testrészeit, nem csak mi mozgatjuk. Van egy olyan gyakorlat, amikor egy kis takarón forgatni kell, és erre pl. nagyon jó a párna. Oldalt fekve ráfektetem, és mivel kicsit ferde sokkal könnyebben oldalra fordul. Egyébként nagyon sok ilyen jellegű betegség van, amire ezt a tornát írják elő (Katona féle). A fej emeléshez szintén ugyanígy jó, nekünk pont a nyaki izmokat kell erősíteni, és a párnával ezt sokkal jobban tudja csinálni. Mi ezen kívül Dévény-tornára is járunk Komlóra, de azt mondják, hogy az ilyen babák, ha nem tornáztatják, akkor nagyon későn (2-3 évesen) tanulnának meg csak járni, és később mozgásproblémáik adódnának.
Horváthné Erzsébet Ilona, Pécs

 

kismamapárna

 

Tisztelt Kocsis L. Erika! A párnával meg vagyunk elégedve, háton és hason is szeret a 7 hónapos kislányunk rajta feküdni. Őszintén megmondom, egyedül az árát találom egy kicsit magasnak.
Szabó-Zsemberi Erzsébet, Keszthely

 

Kedves Erika! Teljes mértékben megvagyok elégedve a Pocifix baba mama párnával.
Mivel terhességem előtt hason aludtam elég nehéz volt hozzászokni az oldalamon való alváshoz és a poci súlya húzta az oldalamat, de hagyományos párnák segítségével nem tudtam segíteni a problémán. A Pocifix pont becsúszik a pocim alá és rendesen megtámaszt(ja) ott, innentől kezdve nem is volt kényelmetlen az alvás. Az utóbbi időben a lábam közé is tettem alváskor a párnát, és így is kényelmes volt. Mikor sógornőm, akivel egyszerre várunk gyermeket, meglátogatott, falhoz támaszkodva ültem és a párnát a hátam mögé tettem. Na, ez tökéletes volt. Nem kell ahhoz terhesnek lenni, de ebben a helyzetben annyira jó és puha és kényelmes a hátnak, hogy férjem is elismerte, pedig ő eleinte nem hitt a párnában. Tehát visszatérve a sógornőmre, neki is megtetszett, viszont azt nem tudom, hogy utólag ő is beszerzett-e egyet vagy sem. Összegezve: nagyon örülök, hogy megrendeltük a párnát, és nem bántam meg. Remélem a szoptatásnál is hasznát fogom tudni venni. Üdvözlettel:
Nagy Zsuzsanna, Miskolc


Kedves Erika! A párnát ajándéknak szánom, még nem kapta meg a kismama. Biztosan nagyon fogja szeretni. Köszönöm az érdeklődést!
Kiss-Fodor Melinda, Paks

 

kismamapárna

 

„ A párnával nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon sokat segített az alvásban és a hosszabb távú ülésben várandósságom során. Még a hosszabb utazásaimhoz is magammal vittem (vonat, busz...) Minden nap használom, sokkal jobb, mint a sima kispárnák. A kislányom még csak a pocakomban van, de már most nagyon szereti. Egészen ráhúzódik, amikor alszom…..”
Királyné Dorogi Edina, Budapest

 

Kedves Erika! A párnával eddig maximálisan meg vagyok elégedve, jelenleg a 6. hónapban vagyok, szeretek a párnára támaszkodni TV nézés közben. (mivel már csak oldalt tudok feküdni:-))) Természetesen majd ajánlom a terméket más kismamáknak is. :-)
Trubjanszky Csilla, Felsőgöd

 

 

kismamapárna

 

 

Kedves Erika!  Már jó pár hónapja használom a párnát minden éjszaka, és nagyon elégedett vagyok vele. Már 8 hónapos vagyok, és nagyon kényelmes ezzel aludni. Az előző terhességemnél más fajtákat használtam, de azok nem voltak az igaziak. Ez nagyon jól tartja a formáját. Üdvözlettel:
Koródi Krisztina, Budapest

 

 

Tisztelt Kocsis L. Erika! A Pocifix párna megkönnyíti az éjszakáimat, nekem nagyon elnyerte a tetszésem, bárkinek csak ajánlani tudom. Köszönettel:
Roczóné Nagy Viktória, Esztergom

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Meg vagyok elégedve a terhes párnával, bár szerintem az ék, alsó része lehetne vastagabb a szivacsnak, mivel többször összegyűrődik. Maga az ék kialakítása, tökéletesen alátámasztja a pocit, megkönnyíti az alvást ill.  lehetővé teszi a pihenést, tehermentesíti a gerincet. Sajnos utólag láttam, hogy Pécsen történt a csomagolás, mivel Pécsen élek, személyesen is átvehettem volna. Szép napot!
Hodován Mária, Dusnok„Az ergonomikus Pocifix párna a párom "kedvence" lett, azóta sokkal jobban alszik. Azt kellett csak megszokni, hogy forduláskor vigye magával a párnát, mert amíg nem vitte automatikusan, akkor "hiányzott" és felébredt. Tisztelettel:”
Zalai András, Pécs


„Kedves Erika, bevallom, kételkedve rendeltem meg a párnát, de a hát- és derékfájás rávett a próbára...Nagyon megszerettem a Pocifixet, a panaszaim sokat enyhültek, és jobban alszom. Most 3 éves nagyfiam használja, mert megfázott és szeretném megemelni a fejét, úgyhogy ő jól alszik, csak én nem :-)”
Üdv, Ági, Budapest

„Kedves Erika! Teljes mértékben elégedett vagyok a Pocifix párnával. Oldalt fekve szeretek aludni, és nagyon jól megtámasztja a hasamat. Autós utazásaink során is nagy hasznát veszem a derekam megtámasztására. A babám még nem tesztelte, mert november végén fog születni, de majd kipróbáljuk, hogy hogyan tud rajta feküdni. Köszönöm. Üdvözlettel:”
Padányi Réka, Budapest


Tisztelt Kocsis Erika! A Pocifix kismama párna számomra beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az első trimeszter végétől - kis pocaktól - használom. Alváshoz, nap közbeni pihenéshez nélkülözhetetlen a számomra, ülésnél is gyakran előveszem a hát megtámasztására. Még nincs igazán nagy pocakom, így azzal kapcsolatban nem tudok beszámolni, hogy a terhesség végén milyen lesz, de valószínűnek tartom, hogy végig fogom használni. Jó minőségű, és esztétikus termék.
Üdvözlettel: Bódai-Kassai Emőke, Oroszlány

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Köszönjük szépen, a Pocifix nagyon sokat segített a feleségemnek. Elsősorban alváshoz használja, azóta kényelmesebben, jobban tud aludni, illetve nem panaszkodik a derékfájás miatt sem. Emellett hosszabb utazások alkalmával derék-, háttámaszként is kiváló. Köszönettel:

Görög Gábor, Sopron

 

 

Kedves Erika, köszönöm megtisztelő érdeklődését. A párna nagyszerűen bevált, a párom ezt teszi a hasa alá elalvás előtt, egyelőre csak erre használjuk. Ha volna rá való mosható huzatuk, az nagyszerű lenne, jelenleg párnahuzat van rajta, de az nem pontosan az a méret. Üdvözlettel,
Budai Máté, Budapest

 

 

Kedves Erika! A párnát a kis menyemnek vettük karácsonyra. Most vár babát, ezért gondolom, hogy majd később tudna véleményt mondani. Egyébként nagyon örült neki. Üdvözlettel:
Sárai Szabó Erzsébet, Budapest

 

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését. Igen meg vagyok elégedve a Pocifix párnával, már a 8. hónapban vagyok, de eddig nem tapasztaltam derékfájást. Üdvözlettel:
Kovácsné Sitku Éva, Nyíregyháza

 

kismamapárna

 

Kedves Kocsis L. Erika! A Pocifix párnákat ajándékba kapta tőlem két kismama. Mindketten nagyon örültek neki. Használják és elégedettek is vele. Üdv:
Bayer Judit, Budapest

 

 

Kedves Erika! Jelenleg a 35. héten tartok és nagyon sokat segít, jobban alszom, mert nem lóg a hasam oldalra. Nagyon jó, hogy van:-) Üdvözlettel:
Nagy Orsi, Esztergom

 

 

Kedves Erika! Nekem nagyon bevált a Pocifix párna, nem tudnék már aludni nélküle.
TV-nézésnél is használom, jól kitámasztja a hátam. A huzat - bár fehéret rendeltem - nem piszkolódik, egyszer mostam, mióta megrendeltem. Felmerült bennem, hogy lehet-e huzatot külön rendelni, és ha igen, milyen árban, mert ha már nem csak én használom,  szerintem nem árt, ha van váltás. Üdvözlettel: Balogné Ó-Nagy Gabriella (jelenleg 26. hetes kismama), Budapest

 


Kedves Erika! Köszönöm érdeklődésüket, teljes mértékben meg vagyok elégedve a Pocifix párnával. 24 hetes terhes vagyok, tehát a pocakom még nem túl nagy, de már most is nagy hasznát veszem a párnának. Főként az oldalt fekvésben segít, de ha sokat kell számítógép előtt ülnöm, akkor is használom. Amióta megvettem, már több ismerősömnek is ajánlottam. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Tisztelettel:
Csonka Krisztina, Sopron

 

kismamapárna

 

 

Kedves Erika! Férjemől kaptam karácsonyra a Pocifix párnát. Jelenleg a 24. hétben

vagyok, tehát a pocakom még nem olyan nagy, de ezzel alszom azóta is. Nagyon szeretem, kényelmes vele az alvás - ha átfordulok a másik felemre, akkor a párnát is átteszem. Köszönöm,
Éva Budapestről

 

 

Kedves Erika! A derékfájásomon sajnos nem segít, de elégedett vagyok a termékkel, jól alátámasztja a pocakom. A babás funkcióit csak később tudom majd megítélni.:-) Üdvözlettel:
Maknics-Harmath Linda, Tata

 


Kedves Erika! Teljesen meg vagyok elégedve a párnával. Bár eleinte kételkedtem, mára már meggyőzött. Így a terhességem vége felé nagyon nagy segítség. Köszönöm az érdeklődést. Üdvözlettel:

Kántor Anita, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a párnával!!! Azóta egész jók az éjszakáim és a hasam se lóg!!:))) Nagyon köszönöm.Üdvözlettel,
Oláh Bea, Budapest

 

 

Kedves Erika! A terméket ajándékba kaptam és 8. hónapos kismamaként nagyon meg vagyok vele elégedve. Társam lett az alvásban és nagy segítség, hogy nem több párnával kell kínlódnom. A szivacs műanyag szaga pedig néhány nap alatt eltűnt. Köszönettel:
Moczó Melinda

 

 

Kedves Erika! Köszönöm megtisztelő érdeklődését a párnával kapcsolatban!
A párna igazából tökéletes és a leírt funkcióknak megfelel, de nálunk sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az volt a cél, hogy a kisfiamat segítse abban,hogy könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tanuljon meg kúszni. A fiam januárban volt 1 éves,de 7 hónapra született koraszülött. Sajnos Ő nem volt hajlandó megbarátkozni a párnával, nem kedvelte meg. Hiába raktuk rá, nagyon sírt és legurult róla. Nem baj, majd másképpen fogjuk hasznosítani, hiszen van még számos előnye a párnának!
Most már a kúszás is megy, sőt a felállás is :-)) Üdvözlettel:
Tokay János, Kecskemét

 

kismamapárna

 

Kedves Kocsis L. Erika! A férjemtől kaptam a Pocifix párnámat ajándékba, még együtt néztük a neten és nagyon örültem neki. A hozzászólásokat olvastuk még együtt, hogy ki mennyire elégedett vele és nagyon dicsérték, de valóban IGAZ, én imádom, mindenhova viszem magammal, akárhova is megyünk. Nagyon jó találmány és stabilnak érzem a pocimat is vele, én mindenkinek tudom ajánlani. Köszönettel és üdvözlettel:
Szandra Szombathelyről (34 hetes kismama)

 

 

 

Kedves Erika! A párna nagyon jól bevált. Andris babám nagyon jókat birkózik rajta.
Szép napokat! Üdvözlettel: Dorogi Zsuzsanna, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Meg vagyok elégedve a párnával, mikor már növekszik a pocak akkor nagyon jó kis "ék" oldalt fekvésnél. Ha csak ülök akkor is jó kitámasztani vele a derekamat. Azóta is használom minden nap a terméket és már másnak is ajánlottam. Köszönöm az érdeklődést! Üdvözlettel:

Szelényi Ildikó, Verőce

 

 

Kedves Pocifix, a párnát iker babákat váró kislányomnak rendeltem, akkor 26 hetes terhes volt. Azóta mindenhova viszi magával, mivel egyre nehezebb fekve, de ezt a Pocifix megkönnyíti, mert jól alátámasztja a rohamosan növő pociját. Örülök, hogy rábukkantam időben a párnára, melyet ajánlani fogok mindenkinek. Köszönöm!

Kiss-Horváth Jenőné, Orosháza

 

 

Kedves Erika! Igen, meg vagyok elégedve a párnával, mióta megérkezett csak azzal alszom. Egyenlőre még csak a terhesség alatti használatról tudok nyilatkozni,  remélem ha majd a baba megszületett is tudjuk használni. Üdvözlettel:

Domjánné Bénik Marianna, Göd

 

kismamapárna

 

Köszönettel veszem érdeklődését, nagyon szeretem a párnát, amit ajándékba kaptam Édesanyámtól. Még a terhességem elején tartok, de már most is nagy segítség. Eléggé hátfájós vagyok, így ülés közben is használni tudom. Várom, hogy mennyit tud majd segíteni a terhességem további hónapjaiban, amikor már valóban nehezemre fog esni az alvás. Amikor a babáim megszületnek, a szoptatásban is megpróbálkozom majd a párna használatával. Köszönöm a segítséget, további sikeres munkát kívánok.
Simon-Móricz Melitta, BudapestKöszönöm érdeklődésüket a párnával kapcsolatban. Sajnos a 12 héttől veszélyeztett terhes vagyok így szinte egész nap feküdnöm kell. Nagyon hálás vagyok ezért a párnáért, mert nagyon sokat segít a kényelmesebb fekvésért, főleg amióta jelentősebben kigömbölyödött a hasam.(most 27 hetes vagyok!) Az éjszakákat már nem is tudnám a párna nélkül elképzelni. Nagyon egyszerű és mégis igen nagyszerű, hatékony találmánynak tartom, amit szinte minden kismamának csak jó szívvel tudok ajánlani. (A többi funkcióját még nem volt alkalmam megtapasztalni!) Köszönettel:
Torják Szilvia, Budapest

 

kismamapárna


Kedves Kocsis L. Erika! Lényegében meg vagyok elégedve a Pocifix terhességi és baba párnával. Amióta megvan azzal alszom és az ülésnél, háttámaszként is nagyon jó. Viszont úgy gondolom, hogy olcsóbban is hozzájutnék egy ilyen kivitelű párnához és ezért nem biztos, hogy megrendeltem volna, ha látom előre, hogy milyen.Tisztelettel:
Szántó Annamária, Veresegyház

 


Kedves Erika! Nagyon meg vagyunk elégedve a párnával - a pocaklakó és én is - sokkal jobban alszom, mióta használom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tapolcsányi Judit, Kiskőrös

 

 

 

Kedves Erika! Igen, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, nap, mint nap használom, elsősorban alváshoz, de a hát megtámasztásához is. Arról, hogy a pici szoptatásánál milyen szolgálatot tesz, csak később, a baba megszületése után tudok bővebb infókkal szolgálni.
Addig is köszönöm még egyszer! Üdvözlettel:
Dr. Kovács Eszter, Budapest

 

kismamapárna

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen, nagyon elégedett voltam vele. Sajnos, csak az utolsó két hónapban volt módom aludni vele, de jelentősen javított az éjszakáim minőségén. Első ránézésre azt hittem, hogy ettől a hátam ugyanúgy fog fájni, de kellemesen csalódtam :)
Kotzián Orsolya, Budapest

 


Kedves Erika! Megérkezett a párna! 5 hónapos kislányom már birtokba is vette és nagyon élvezi, köszönöm szépen, igazán nagyszerű termék! Köszönettel:
Erdélyiné Fekete Erika


Kedves Erika! Elnézést a késői válaszért, nem sok időm van gép elé ülni. A párnát eddig csak a fiam használta, nappal hol háton fekve van/volt rajta (sokat segített etetések után, elég sokat buktunk), hol hason, hiszen öt hónapos és nagy hasznát vesszük játék közben. Éjjel a feje fölé van téve, mert különben mindig beszorítaná magát a kiságy "fejrészébe" 90 fokban elfordulva, így viszont nem mászkál álmában, és ha hajnalban már felkel, akkor nagyon jól elrágogatja a párna csücskét. Én meg még tudok egy fél órát szundítani. Ezt bent merem nála hagyni éjjel, más párnát nem mernék. Szóval nagyszerű a párna, nem bánom, hogy megrendeltem. Tervezünk másik babát is, a terhesség alatti alvásnál is bizonyítani fog a párna, biztos vagyok benne... Sok sikert a továbbiakban is Önöknek! Üdvözlettel:
Jné Brigitta, Dunakeszi

kismamapárna

 

Kedves Erika! Igen, a Kismama nagyon elégedett a Pocifix párnával, és a picurnak is nagyon tetszik, szívesen mászkál rajta fel, alá. :)
Horváth Tamás, Sárbogárd

 

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését. A párnával teljes mértékben meg vagyok elégedve, ugyan nem tudtam - tudom használni az összes megjelölt funkcióra, de mindenképpen hasznos és kellemes. Üdvözlettel:
Kovács Rita, Győr

 

Kedves Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a Pocifix párnával, azaz a termékükkel. A termékük megkönnyíti pihenésemet és kényelmet biztosít számomra, ill. pocaklakómnak is. Örülök hogy interneten az Önök termékükére találtam. Köszönöm! Tisztelettel:
Szántóné Pethő Zsuzsanna, Jászárokszállás


Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését. Igen meg vagyok elégedve a termékkel, napi szinten használom, nagyon kényelmes és hasznos párna. Ha elutazom, mindig magammal viszem. Nagyon megkönnyíti az éjszakai alvást nagy pocakkal. Kismama ismerőseimnek is ajánlani szoktam. Mint babapárna majd november után teszteljük le. :-) Üdvözlettel:
Edith, Budapestkismamapárna

 

Kedves Erika, köszönjük érdeklődését, figyelmét. A kismama elégedett. Kényelmesen, nyugodtan tud aludni, nem húzódik a hasa alvás alatt, mint korábban. Ikreket várunk, ami az átlagosnál nagyobb "megterhelést" jelent a kismamának, de a párna jó szolgálatot tesz, jól vizsgázik. :)
Egy javaslatunk lenne - amit lehet írtak már mások is - ami mindössze annyi, hogy a párna elvékonyodó része lehetne kicsit rövidebb. Amikor már nagyobb a pocak, nagyon mélyen be kell rakni test alá ezt a részt azért, hogy a megfelelő tartást adja. Ennek az a hátránya, hogy éjjel fordulásnál fel kell ülni, mert csak így lehet a megfelelő pozícióba rakni. De mindettől függetlenül nagyon elégedettek vagyunk! Köszönettel/Üdvözlettel
Varga Tibor, Budapest

 

Kedves Erika! Köszönöm, elégedett vagyok. Üdv:
Edit F., Budapest

 

Kedves Erika, igen elégedett vagyok a párnával, ugyan a teljes hátfájásom nem múlt el, de mérséklődött és tényleg éreztem pozitív hatását. Még a munkahelyemre is bevittem, amíg dolgoztam, így kényelmesebb volt ülni, sőt vezetéshez is használtam. Még egyszer köszönöm szépen. Egyébként már csak 5 nap van hátra.
Szerencsés Henrietta, Rácrátót

 

Kedves Erika! Én nagyon elégedett vagyok a párnával, egyenlőre a terhesség során főleg alvásnál, valamint deréktámaszként tesz jó szolgálatot. Remélem ha kibújik a Picúr, akkor hasznosan tudom alkalmazni. Szép napot!
Németh Mariann, Szeged

 

Igen köszönjük, jó választás volt!!! Balogh Emese

 

Kedves Erika! Remek a párna. Nekem azért kellett, mert a kisfiam nem nagyon akarta emelni a fejét és ezt a doktornő szóvá tette. Amióta a párnát használom ez a probléma megszűnt, és a mozgásfejlődése felgyorsult, már simán forgolódik. Sajnos ennek megfelelően a terhesség alatt nem tudtam kipróbálni, de biztos jó lett volna. Üdvözlettel,
Szilágyi Orsolya, Balatonkenese

kismamapárna

 

Kedves Erika! Amint megérkezett a Pocifix-em, használatba vettem, és már az első éjszaka csodás volt :) Nagyon jól megtámasztotta a pocimat, egyszerű a használata és kellemes a tapintása. Bár most nem lenne rá szükségem, mert már magát támasztja a hasam, mégis annyira megszoktam, hogy továbbra is velünk alszik. Ha megszületett a kislányunk, mindenképpen kipróbálom szoptatáshoz, és a babáknak ajánlott testhelyzetekhez is.
Köszönöm, üdv
Eszter, Budapest


Kedves Erika, köszönöm szépen a megkeresést. A Pocifix párnára a terhességi derékfájás miatt találtam rá böngészve az internetet. Teljes mértékben nem szüntette meg a problémát, de nagymértékben elősegíti a nyugodt alvást. Jelenleg a 24. hétben vagyok és úgy érzem, hogy a Pocifix párna nélkül már nem tudnék jót aludni pocakosan. Egyik alkalommal nem tudtam magammal vinni a párnát, akkor rájöttem a különbségre. Mindenkinek ajánlom szeretettel. Szép álmokat!
Krisztina


Igen elégedett vagyok a Pocifix párnával. A kislányomnak vettem, mivel refluxos és sokat segített a bukása csökkentésében. Köszönöm:
K. Márta


Kedves Erika! Köszönjük az érdeklődést. Még nem elég nagy a pocak ahhoz, hogy igazán ki tudja használni, de úgy látszik be fog válni. Eddig leginkább deréktámasznak használta. Üdv,
Zoltán, Budapest


Kedves Erika! Nővérkémnek vettem ajándékba a párnát, 2 fő okból: orvos látogató és rengeteget ül autóban, ezért gondoltam, hogy direkt egy olyan párnát keresek, amit nem csak otthon, de az autóban is használhat majd, illetve a legfőbb indok az volt, hogy 14. hétben elkezdett panaszkodni, hogy nem tud rendesen aludni , mert oldalt fekvésben zavarja a poci. Sokat olvasgattam, keresgéltem, mert fontos volt, hogy azt párnát vegyem, ami mindkettő problémát megoldja, sőt, még esetleg később is ki lehet használni. És akkor találtam Önökre és a Pocifixre. :)))
Nagyon (kellemesen) meglepett, hogy milyen egyszerű és praktikus! Azóta minden nap használja alvásnál,  és nagyon dicséri, ha hosszabb útra megy, akkor viszi deréktámasznak az autóba magával.
Most a 20. hétben van, és azt mondta, hogy nem tudná elképzelni, hogyan aludna, ha nem lenne a párna. Szóval szerintem elégedett  ;) Kiváncsian várom, mit mond majd az utolsó trimeszterben , ill. a baba érkezése után. Nekem is nagyon tetszik a megoldás, ezért biztos, hogy fogok rendelni, ha várandós leszek. Szép napot! És még egyszer köszönjük a párnát!
Eszti, Székesfehérvár

kismamapárna

 

Kedves Erika! Maximálisan meg van elégedve. Sőt én is, mert a párnával kevesebbet forgolódik. :-) Jelenleg a 25. hétben van, csak ajánlani tudom leendő és jelenlegi kismamáknak, kispapáknak. Üdvözlettel,
Fehér László, Füzesgyarmat

 

 

Kedves Erika! A nővérem és a baba is teljesen meg van elégedve a párnával. A funkciója szerint bevált és szereti is használni. Megkönnyíti neki hason fekve a mozgást, és a játékot. Ezúton azt is szeretném megdicsérni, hogy rendeléstől számítva másnap meg is érkezett, amit aznap fel is avatott az unokaöcsém:) Még egyszer köszönjük ezt a párnát, aminek a használata biztosan hagyománnyá fog válni a családban lévő kismamák, és babák részéről. Üdvözlettel:
Darnai Eszter, Budapest

 

 

Kedves Kocsis L. Erika! Megmondom őszintén, hogy amikor a postás hozta a Pocifixemet, nagyon csalódott voltam. Első ránézésre, egy „vacak szivacsnak'' nézett ki, szép köntösbe csomagolva, de úgy gondoltam, hogy a látszat bizonyára csal. Még aznap este kipróbáltam, és láss csodát, a vacaknak hitt szivaccsal, nagyon jót tudtam aludni. Azóta is rendszeres használatban van, d.u. pihenés, esti alvás közben. Kellemesen csalódtam, és nagyon örülök, hogy megvettem. Úgyhogy köszönöm kérdését! Annyira meg vagyok vele elégedve, hogy ajánlottam már több kismamának is, bízva abban, hogy nekik is hasznos segítség lesz, a pihenésben, alvásban. Üdvözlettel:
Kati, Abádszalók

 

kismamapárna

Kedves Erika! Még a terhességem első néhány hetében megrendeltük Önöktől a Pocifix párnát, előrelátóak voltunk! A párnát kb. az 5. hónapban kezdtem el napi rendszerességgel használni! Nagyon meg vagyok vele elégedve, szépen alátámasztja a pocakomat, ezáltal pihentető alvást biztosítva nekünk! :) Lassan elérkezünk a szülés csodaszép napjához, még kb. 6 hét van hátra, és azt hiszem, azután is nagy segítségünkre lesz a párna! Örülök annak, hogy Önöket választottuk...! :) Köszönjük szépen! Sok szeretettel:
Inczéné Konyári Ágnes, Hajdúböszörmény

 

Kedves Erika! Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, de én még csak most kezdtem el használni a Pocifixet, eddig kicsi volt a hasam és nem volt rá szükségem. Nagyon örülök, hogy megvettem, mert nagyon megkönnyíti az alvást, pihenést! Remélem a szoptatásnál is nagy hasznát veszem! Már ajánlottam más kismamának is :) További sok sikert a munkájukhoz!
Kiss Ági

 

Kedves Kocsis L. Erika! A Pocifix párnát várandósságom (a terhes szót nem szeretem) félidejében kezdtem el használni. Már akkor is jónak tűnt, most azonban, az utolsó hetekben látszik igazán, mennyit is ér valójában. A pocakot nagyon jól alátámasztja, kényelmes fekvést biztosít. A baba megszületése után biztosan kipróbálom a párna többi funkcióját is. Munkájukhoz sok sikert kívánok:
Nagy Erika


kismamapárna


Kedves Erika! A kismama nagyon elégedett a Pocifix párnájával. A párna nélkül elképzelhetetlen lenne a nyugodt alvás, nagyon sokat segít a mindennapokban. Párommal minden kismamának szívből ajánljuk, hiszen a terhesség előrehaladtával, egyre nagyobb szükség van/lesz rá. Üdv.
Kelemen Lóránd

 

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését, igen elégedett vagyok a Pocifix párnával. Amióta használom nem fáj reggelre a hátam és a hasam. Örülök, hogy megvásároltam. Üdvözlettel,

Horváth Krisztina

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen, nagyon szeretem a párnát, jelentősen megkönnyíti a pihenést és az ülést is. Igazán hasznos és ötletes. Csak ajánlani tudom minden kismamának. Üdvözlettel:
Petrovics Beáta

 

Kedves Erika! Bevallom, hogy nagyon örülök, hogy annó rátaláltam erre a honlapra, mert most, hogy egyre jobban nő a pocakom, már szinte csak ezzel a párnával tudok aludni, mindenhová magammal viszem. :) Nagyon kényelmes és nagyon hasznosnak is tartom, azóta több kismama ismerősömnek is ajánlottam, akik arra panaszkodtak, hogy nem tudnak aludni.  Nagyon meg vagyok vele elégedve és akinek csak tudom ajánlom. Én köszönöm Önöknek ezt a párnát! Üdvözlettel:
Regős-Cziráky Csilla


kismamapárna

 

Kedves Erika! Nagyon megtisztelt kérdésével:) Szívesen válaszolok.
A párnát egyenlőre babapárnának használjuk, mert már megszültem, mire rátaláltam. Kicsi fiúnk nagyon szeret feküdni rajta, játszani vele:) Ezért úgy gondolom mindenképpen sikeres a dolog. Remélhetőleg lesz még alkalmam terhességi párnának is kipróbálni;) Lenne viszont két javaslatom, hátha hasznát veszik. Az egyik, hogy jó lenne, ha lehetne póthuzatot is rendelni a párnához (a babák elég könnyen bekoszolják;). A másik pedig, hogy jó lenne, ha több fajta/más-más minőségű szivacsokból lehetne választani, el tudnék képzelni belőle, akár egy emlékező habos (memory foam) változatot is. Remélem válaszommal tudtam segíteni a munkájukat. Tisztelettel:
Dober-Német Éva


Kedves Erika, köszönöm szépen az érdeklődést. Igen, meg vagyok elégedve a párnával, ugyan kisfiam még nem született meg, de biztos vagyok benne, hogy Ő is majd szívesen fogja használni.
Tomos Eszter

Kedves Erika! Nagyon elégedett vagyok a Pocifix párnával. Sokat segít a kényelmesebb alvásban, ami napról napra egyre nagyobb kihívást jelent.(-: Köszönettel:

P. Szilvia

kismamapárna

 

Kedves Erika! A Pocifix párna nagyon bevált a terhességem alatt. Kíváncsian várom,hogy kis babámnak is annyira tetszeni fog-e mint nekem. Örülök, hogy rá találtam. További sikereket kívánok!Szép napot!
Magyarné Krisztina

 

Tisztelt Hölgyem! Teljesen meg vagyok elégedve a párnával, nagyon szeretem. Kényelmes, puha, megkönnyítette az éjszakáimat. Köszönettel:
Hajdú Dorottya

 

Kedves Erika, nagyon meg vagyok vele elégedve. Többeknek ajánlottam is már. Köszönettel:
Kovács Virág

 

Kedves Erika! Örömmel értesítem, hogy nekem bevált a Pocifix (egyelőre csak a pihenés megkönnyítéséről számolhatok be, a babám áprilisban születik majd). Nekem a másik fajta szopi-párna, alvás terén nem vált be. Üdv.:
Hegedűs Anna

 

Kedves Erika! Köszönjük szépen a párnát, hihetetlenül jó! Nagyon sajnálom, hogy nem hallottam róla hamarabb, megkönnyitette volna a terhességem. Most viszont a kicsi lányom boldogan használja. Zilahy Ilona

 

Kedves Erika! Én személy szerint ajándékba kaptam meglepiként (Fajt Mariann-Varázsfű-Fa Gyógynövény Biobolt) és maximálisan elégedett vagyok a Pocifix párnámmal, szuper találmány. Alváshoz, fekvéshez használom. A pihenést megkönnyíti, nem lóg a pocakom:).
Arnódi Nikoletta

 

Kedves Erika! Köszönöm az érdeklődést. Amikor először megrendeltem a párnát, azt gondoltam, hogy hosszabb lesz, és a kicsomagolásnál láttam, hogy milyen kicsi. De aztán elkezdtem használni, és ahogy nőtt a pocakom, tapasztaltam, hogy pont jó a párna mérete, mert így sokkal kényelmesebb rajta aludni, és majd a babának is pont megfelelő lesz. Én meg vagyok elégedve a párnával, kényelmes, és az anyaga is jó, mert nem jön szét a varrása és nem foszlik szét az anyaga. Szép napot, üdvözlettel: Pál Andrea

 

kismamapárna

Kedves Erika! A Pocifixet 2 hónapja használom, és eddig nagyon jó szolgálatot tett. Eddig semmilyen problémám nem volt, nem fáj a derekam, így igazán pihentető vele az alvás. Üdvözlettel,

Korsós-Ranga Adrienn

 

 

Tisztelt címzett! Köszönöm érdeklődését a párnával kapcsolatban! Meg vagyok vele elégedve, igazából most kezdem a hasznát venni, így a terhességem 24. hetében, mivel most kezd nőni a pocim:) Bár ha lett volna nagyobb méretben (szélesebb és hosszabb) annak nagyobb hasznát tudtam volna venni a későbbiekben. De nem bántam meg, hogy megvettem. Nem tudom, lehet-e szoptatós párnaként a későbbiekben használni?
Tóth Barabara


Pocifix párnaHasználj Te is Pocifix baba-mama párnát!

Tovább a megrendelő oldalra >>

 

Még több kismama és anyuka vélemény itt! >>>

 

 

 

Kedves Erika! Kislányomnak rendeltem a párnát, mert nagyon nem szeretett hason lenni. Szinte azonnal elkezdett sírni, amint hasra fordítottam. Ez 2 hónapos kora körül kezdett el rosszabbodni. Sajnos akkor még nem tudtuk, csak 3 hónaposan derült ki, hogy valószínűleg valamilyen ételintoleranciában szenved. Az orvosunk diétát javasolt a szoptatás mellett,de sajnos nem használt, így 4 hónaposan kellett áttérnünk a tápszerre. Ekkor tudtam csak igazán használni a párnát, mert megszűntek a pocakfájások, és Dóri is jobban érezte magát a párnán is és a földön is. Most mivel már átfordul, illetve körbe-körbe is forog, már csak akkor teszem rá a párnára, amikor fárad, hogy jobban tudja a játékokat megfogni és azokkal játszani. A gerincferdülésemnek is, ami éppen  a derekamnál van szuper a párna, etetés közben szoktam használni. Imádom :)

Már barátnőm is rendelt a kisfiának ilyen párnát, tehát már másokat is megfertőztem vele.

Egy problémám viszont van a párnával… Hogy nem előbb találtam meg, amikor még Dórika a pocakomban tornázott! De majd a következő kislurkónál majd hasznosítom! Köszönettel:

Czakó-Léránt Valéria

 
 

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Bővebben.

EU Cookie Directive Module Information