Kismama öltözködési tanácsok

Kevesen vannak, akik ezt örömteli pillanatként élik meg, hiszen tanácstalanok, hogy milyen kismama ruhákat kellene beszerezniük az elkövetkező hónapokra, félnek az esetlegesen magas áraktól, mindazonáltal egyetlen nő sem szeretne (és nem is szabad!) lemondani a csinos ruhákról, a divatos megjelenésről, melyben jól érzi magát nap mint nap.

Az alábbiakban szeretnénk némi segítséget nyújtani, hasznos tanácsokat adni a kismamáknak, hogyan válasszanak kismama ruhákat, milyen modelleket próbáljanak beszerezni a babavárás hónapjaira és hogy milyen szempontok szerint vásároljanak. Nos ez kismamánként változhat, mégis úgy érezzük, hogy az alábbi darabok, illetve azok okos kombinációja alkotja nyári kismama ruhatár alapjait:

Kismama bandázs

Amikor még pici a pocakod, és nadrágjaidat, szoknyáidat fel tudod venni, csak a begombolásnál adódnak problémáid, megoldásként szolgálhat, ha beszerzel egy kismama bandázst. Válassz a normál ruháidhozz illő színben/színekben.

Kismama nadrág

Egy farmerra nyáron is biztosan szükséged lesz.

A farmer örök darabja kismama kismama öltözködési tanácsokruhatárunknak is, lehet sportosan vagy akár elegánsan is hordani. Jól kihasználható modell.

Elegáns kismamaruha

Amennyiben dolgozó kismama vagy, és munkahelyeden elegáns viselet van előírva, szükséged lesz legalább egy szövetnadrágra, és a meleg napokra gondolva legalább egy szoknyára. Idén nyáron a szoknya mellett beszerezhetsz egy capri nadrágot is, ha szeretnéd, hogy kismama megjelenésed igazán trendi legyen.

Szinte minden kismamának legalább egy alkami viseletre szüksége van a 9 hónap alatt, hiszen ezen idő alatt is számíthatsz színházi látogatásra, munkahelyi partira vagy akár egy esküvői meghívásra.

Elegáns kismama ruházat

Ha szeretnéd, hogy megjelenésed teljes és harmonikus legyen akkor a kismama nadrágok és szoknyák mellé néhány – egyéniségedhez illő kismama felsőt is be kell szerezned. Szerencsére számos kismama felső a babavárást követően is hordható, így befektetésed nem csak 9 hónapra szól.

                          Figyelem! A szkismama öltözködésűk vonalú fazonok szinte minden alkatú kismamának előnyös, mivel nem tesznek plussz kilókat oda, ahol nincs. A mell alatt szabott felsők és az A vonalú tunikák nagyon jól kihasználható darabok, ráadásul azok szinte mindegyike jó lesz miután megérkezik a baba.

A színek kiválasztásában is hagyatkozz ízlésedre, és arra hogy mely színek tetszenek, az adott divatszínek közül. Ne feledd, az egyszínű felsők könnyen kombinálhatóak elegáns és sportos nadrágokkal vagy szoknyákkal egyaránt. Ráadásul a fekete, fehér vagy natúr színű darabok igazán jól kihasználhatóak és egy megfelelő kiegészítővel más és más megjelenést garantálnak

Nyári kismamaruha

A nyári kismamáknak tanácsoljuk, hogy feltétlen szerezzenek be, szellős, könnyű modelleket, például lenge len nadrágokat, len szoknyákat vagy ha szereted a sortot akkor jó hasznát fogod venni pocakosan is a forró nyári napokon. A kimondottan kismamáknak készült spagetti pántos topok nem drága darabok – több színben is érdemes választani – így a nyári ötözetünk is színesebb lesz, ráadásul ezek a topok szintén jól kombinálhatóak ingekkel, nyári zakókkal, vagy pólókkal.

Kismamaruha – kényelmesen

Sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez feltétlen szerezz be egy kényelmes kismama melegítőt, vagy sport nadárgot, hogy a baba is élvezhesse veled a mozgást, pihenést.

Reméljük, hogy útmutatónk sok kismamának nyújt segítséget, hogy milyen kismama modelleket szerezzen be a babavárás örömteli hónapjaira.

Amennyiben ezeket a tanácsokat követed kedvezőbb áron töltheted fel kismama ruhatáradat, mégis garantálod a divatos, változatos és stílusos megjelenésedet a babavárás napjaira!

A cikk a MoNa Mama – Pocakosan is Stílusosan szponzorálásával készült.

MoNa Mama
Pocakosan is Stílusosan

http://www.monamama.hu/